Instruiri noi, create și dezvoltate pentru a răspunde nevoilor de continuă actualizare a cunoștințelor în diferite domenii.

Deoarece cunoașterea și perfecționarea continuă sunt esențiale pentru dezvoltarea angajaților oricărei companii, în cele ce urmează atragem atenția dvs. asupra produselor pe care le vom oferi începând din ianuarie 2021:

  • Specialist in Digital Value Stream Mapping
  • Specialist in analiza cauzei radacina
  • Specialist ISO 37001:2016
  • Identificare si management al aspectelor de mediu
  • Observatii si dialoguri in teren pentru sanatate, securitate in munca si mediu
  • Sanatate si siguranta - Lucru la inaltime
  • Sanatate si siguranta - Lucrul in spatii inchise

Toate cursurile sunt disponibile în web shop-ul nostru și urmăresc să ofere celor interesați formare, instruire și perfecționare continuă, interactivă, într-un format virtual accesibil de oricine și de oriunde, în regim in-house și/sau open, cu un conținut educațional bogat, pregătit de către experți cu experiență vastă, atât teoretica cât și practică.

NOU! La TÜV Rheinland Academia & Life Care

Specialist în Digital Value Stream Mapping
Cum urmărim, cum gestionăm și cum optimizăm procesul de creare de valoare pentru client în cadrul unei organizații? Care e rolul soluțiilor digitale în procesul de optimizare a acesteia? Cum putem folosi soluțiile digitale pentru simularea în timp real a acestui proces de optimizare a valorii adăugate?
Specialist în analiza cauzei rădăcină
Cum asigurăm calitatea cerută a produselor și serviciilor? Care sunt costurile asigurării calității și cum se corelează acestea cu menținerea sub control a costurilor totale ale companiilor? Care sunt metodele pentru a optimiza procesele și a reduce aceste costuri?
Specialist ISO 37001:2016 - anti-mită
Standardul ISO 37001:2016 prezintă cerințele pentru stabilirea, implementarea și menținerea unui sistem de management anti-mită. Standardul este aplicabil tuturor organizațiilor din toate sectoarele, fie ele IMM-uri sau companii mari, atât din mediul privat, cât și din cel public.
Identificare și management al aspectelor de mediu
Standardul ISO 14001:2015 solicită organizaţiilor implementatoare identificarea, evaluarea şi managementul aspectelor de mediu şi al impacturilor asociate acestora. În procesul de implementare, se constată dificultatea identificării corecte şi fundamentate a aspectelor de mediu.
Sănătate și siguranța - Lucru la înălțime
În procesul de implementare a cerinţelor de standardizare apar multe detalii practice pentru care specialiştii în sănătate și securitate în muncă şi operatorii care trebuie să aplice acele prevederi caută soluţii optime. În acest sens, venim în întâmpinarea cerinţelor dvs. cu acestă instruire orientată către aspectele practice ale sănătăţii şi securităţii în muncă.
Sănătate și siguranța - Lucrul în spatii închise
Organizarea activităţilor în condiţii de siguranţă este prinicipala provocare pe care o au responsabilii locurilor de muncă, mai ales când aceste locuri prezintă caracteristici specifice cum sunt spaţiile închise. Obişnuinţa de lucru poate conduce la identificarea dificilă a spaţiilor închise şi mai ales a conştientizării măsurilor cu totul speciale ce trebuie luate.
Observații și dialoguri în teren pentru SSM și mediu
Cum sistemele sunt formate, in prinicipal, din oameni, ne propunem să vă oferim posibilitatea de a vă observa activitatea şi de a interacţiona într-un mod beniefic pentru dvs. şi pentru colegii dvs. de lucru pe subiecte referitoare la mediu şi sănătate şi securitate în muncă existente în organizaţia dvs. şi care au un efect direct asupra actvităţii efective derulate.

Vă putem ajuta cu detalii? Luați legătura cu noi, utilizând formularul de contact de mai jos.

 
Urmăriți-ne și pe
 
© TÜV Rheinland 2022
 
Back to top