Testlaboratorium voor elektrische producten

150 jaar TÜV Rheinland – ontvang uw 10% korting!
Sinds 1872 zetten wij ons in om technologie veiliger te maken voor mens en milieu. We vieren feest - en dat vieren we graag met u!

Tot 31 december 2022* bieden wij u een aantrekkelijk prijsvoordeel op het testen van uw elektrische producten. Dit geldt voor het testen van elektrische assemblages (incl. laboratoriumapparatuur), huishoudelijke apparaten, AV IT-producten, elektrisch gereedschap, tuinapparatuur en verlichtingsproducten.

Vertrouw op een snelle en betrouwbare partner voor het testen van uw elektrische producten. TÜV Rheinland Nederland heeft recent haar testcapaciteiten aanzienlijk uitgebreid. Met een team van competente experts kunnen wij u helpen uw product op tijd op de markt te brengen

Ontvang uw jubileumkorting tot 31 december 2022*!
10% Korting

Voor het testen van  uw elektrische producten betreffende:
  • Electrical Safety
  • EMC
  • Wireless
150 jaar TÜV Rheinland
Technologie moet mensen ten goede komen, niet schaden - dit is al sinds de oprichting van TÜV Rheinland het kernprincipe van onze dienstverlening. Lees meer!


Vul het formulier in en verzeker u van uw korting!

Vul dit contactformulier in om 10% korting te krijgen op het testen van uw elektrische producten. Voor vragen en verdere informatie zijn wij ook vooraf bereikbaar. De met * gemarkeerde velden zijn nodig voor een regiospecifiek contact om gesprekken te coördineren. Zo kunnen wij uw aanvragen snel en vakkundig afhandelen.
*Speciale voorwaarden kunnen alleen worden gegeven, op laboratoriumdiensten incl. rapportvoorbereiding voor elektrische producten, die in Nederland worden uitgevoerd. De promotie eindigt op 31 december 2022. Om van de speciale voorwaarden te profiteren, moet de bestelling binnen de actieperiode worden ontvangen. De samples moeten uiterlijk acht weken na het einde van de promotie in ons laboratorium zijn ontvangen.

De volgende diensten zijn niet inbegrepen in de promotie: Certificering (zonder laboratoriumdienst), licentiekosten, inspecties, audits, MAS-diensten, uitbesteding aan andere dochterondernemingen of laboratoria en reiskosten. Voorwaarden uit raamovereenkomsten of kaderaanbiedingen zijn uitgesloten van de promotie. Indien u reeds lopende bestellingen wenst te heronderhandelen, gaat u akkoord met een deelfactuur.
Meer weten?
Ontvang de nieuwsbrief van TÜV Rheinland.
Bent u geïnteresseerd in andere onderwerpen van TÜV Rheinland? Behoud uw kennisvoorsprong op het gebied van elektrische producten. Registreer u nu!
© TÜV Rheinland 2022
 
Back to top