Înțelegerea ISO 31000: Principii cheie pentru managementul strategic al riscurilor

Înscrieți-vă la webinarul nostru gratuit!
Peisajul de afaceri modern este caracterizat de volatilitate și incertitudine, ceea ce face ca managementul eficient al riscurilor să fie o prioritate esențială pentru organizații. ISO 31000, un standard recunoscut la nivel mondial, oferă un cadru cuprinzător pentru ca organizațiile să identifice, să evalueze și să atenueze riscurile, profitând în același timp de oportunități. Adoptând acest proces flexibil de gestionare a riscurilor, companiile își pot proteja operațiunile și se pot poziționa pentru succes în fața incertitudinii.

Participați la webinarul nostru informativ pentru a afla despre principiile cheie ale ISO 31000 și pentru a descoperi strategii practice de implementare a acestei abordări de gestionare a riscurilor în organizația dumneavoastră. Fie că doriți să consolidați apărarea companiei dvs. sau să deblocați noi oportunități de creștere, această sesiune vă va oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a transforma incertitudinea într-un avantaj strategic.
Detalii despre webinar:

8 iulie 2024, luni
Limba: engleză
Participare: gratuită
09:30-10:30 (CET)
10:30-11:30 (ora României)
13:00-14:00 (IST)
15:30-16:30 (CST)

Locuri limitate!
În cadrul acestui webinar, vom discuta următoarele aspecte:
 • Definiții cheie: Risc, Oportunitate, Incertitudine
 • Cele 11 principii de gestionare a riscurilor conform ISO 31000
 • Procesul de gestionare a riscurilor, inclusiv:
 • Stabilirea contextului
 • Identificarea riscurilor
 • Analiza riscurilor
 • Evaluarea riscurilor
 • Tratarea riscurilor
 • Monitorizare și revizuire
La sfârșitul acestui webinar, veți putea să:
 • Articulați termenii cheie de management al riscurilor, cum ar fi riscul, oportunitatea și incertitudinea, așa cum sunt definite de ISO 31000.
 • Aplicați principiile unui management eficient al riscurilor la scenarii din lumea reală.
 • Să pregătiți procesul complet de gestionare a riscurilor, înțelegând fiecare etapă critică.
 • Utilizați metode de identificare, analiză, evaluare și tratare a riscurilor.
 • Formulați un plan strategic pentru a implementa ISO 31000 în cadrul organizației dumneavoastră.
 • Evaluați beneficiile unei abordări structurate a managementului riscurilor.
Cui ne adresăm:
Acest webinar este destinat profesioniștilor din diverse industrii care se ocupă de managementul riscurilor, inclusiv manageri de proiect, analiști de afaceri și directori. Este deosebit de util pentru cei care doresc să își îmbunătățească abilitățile strategice și să implementeze practici structurate de gestionare a riscurilor în organizațiile lor.
Faceți cunoștință cu expertul
Dl Michael Nerbes
·        Lector IRCA ISO 9001 (QMS)
·        Formator în domeniul sistemului de management al calității
·        Manager de consultanță în afaceri, TÜV Rheinland (Filipine)

Dl Nerbes este în prezent Business Advisory Manager și auditor ISO 9001 în Filipine. Este specializat în furnizarea de servicii de formare privind standardele ISO și în efectuarea de audituri, în special pentru managementul calității. În calitate de Lector IRCA ISO 9001 (QMS) cu o experiență vastă, dl Nerbes vă va ghida pe parcursul întregii sesiuni. Contribuțiile sale au fost valoroase în crearea celor mai bune practici în domeniu, evidențiind angajamentul și expertiza sa profundă în managementul calității.
Înregistrați-vă acum
Veți primi prin e-mail o confirmare a înregistrării dumneavoastră. Vă informăm că, în urma participării la webinar, nu se va elibera niciun certificat.

Câmpurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii.

Prin înscrierea la webinar, confirmați că sunteți de acord să primiți e-mailuri de confirmare, de reamintire și de follow-up legate de webinar, care pot include documente, prezentări și înregistrări. În plus, este posibil să fiți contactat de către un reprezentant al echipei noastre de vânzări în legătură cu subiectul specific al webinarului.

Nu ezitați să vă abonați la newsletter-ul nostru:
Prin opțiunea de abonare, ne oferiți permisiunea de a vă trimite informații despre produsele și noutățile TÜV Rheinland, precum și de a vă invita la viitoarele noastre webinarii, prin e-mail.

Vă așteptăm la webinar!
TÜV Rheinland People & Business Assurance

Găsiți cea mai apropiată locație TÜV Rheinland Academy:
 
Urmăriți-ne și pe
 
© TÜV Rheinland 2024
 
Back to top