TÜV Rheinland România Academia & Life Care - Instruiri pentru lucrări la vehiculele electrice și hibride cu sisteme de înaltă tensiune - HV (High Voltage)

Chiar dacă cerințele din industrie se schimbă, un lucru este cert: instruirile pentru lucrările cu sisteme de înaltă tensiune sunt fundamentale pentru a rămâne competitiv.

Viitorul industriei autovehiculelor este modelat de marile tendințe ale electromobilității, automatizării și digitalizării. Mobilitatea electrică și vehiculele electrice nu sunt doar viitorul, ci și prezentul nostru.

Pe măsură ce utilizarea mobilității electrice crește în industria auto, prevalența tot mai mare a vehiculelor electrice aduce noi provocări. Deoarece mașinile electrice inovatoare sunt alimentate cu o tensiune foarte înaltă, sunt necesare măsuri speciale de protecție.

Instrurile pentru lucrările la vehicule cu sisteme de înaltă tensiune în conformitate cu cerințele DGUV 209-093 oferă cunoștințe despre modul în care se poate organiza munca în siguranță, pe baza evaluării riscurilor.

Pentru a beneficia de aceste instruiri, contactați-ne! Astfel, vom avea posibilitatea de a identifica exact nivelurile potrivite, care pot fi special adaptate nevoilor dumneavoastră.

Țineți pasul cu tehnologia! 3 niveluri de instruire disponibile

Instruirile pentru lucrările la vehicule cu sisteme de înaltă tensiune și componente ale acestora sunt furnizate pe trei niveluri, alegând cel potrivit în funcție de risc și de lucrarea de efectuat.
Nivel 1
1 - Lucrări generale cu sistemul de înaltă tensiune decuplat în conformitate cu cerințele normei DGUV 209-093

Nivel 2
2 - Lucrări la sisteme de înaltă tensiune inactive - în stare fără tensiune în conformitate cu cerințele normei DGUV 209-093

Nivel 3
3 - Lucrări la sisteme și componente de înaltă tensiune active – lucrări sub tensiune în conformitate cu cerințele normei DGUV 209-093

Alte instruiri oferite de TÜV Rheinland România

TUV Rheinland - Academia & Life Care, cu o experiență și prezență în România de peste 20 de ani, va oferă cursuri noi, instruiri adaptate la toate nivelurile de cunoștințe si experiență din diverse domenii, pentru dobândirea de noi competențe.

Formular contact

Aveti întrebări? Ne-ar face plăcere să aflăm de la dvs. detalii despre nevoile dvs. de instruire.

Pentru întrebări referitoare la cursurile oferite de Academia & Life Care TÜV Rheinland România, aveți posibilitatea de a ne contacta și prin intermediul formularului de contact disponibil pe această pagină.

Vă invităm, de asemenea, să vă abonați la newsletter-ul nostru, bifând căsuța corespunzătoare de la finalul formularului. Veți primi un e-mail pentru confirmarea abonării.

Așteptăm întrebările dumneavoastră și, bineînțeles, vă așteptăm la cursuri!
 
Urmăriți-ne și pe
 
© TÜV Rheinland 2023
 
Back to top