Növelje a vezetői teljesítményt az integrált QHSE audit bevezetésével

Regisztráljon az ingyenes webináriumra most!
Az integrált QHSE (minőség, egészség, biztonság és környezet) auditok átfogó megközelítést jelentenek a szervezeti teljesítmény értékelésére és javítására. Ezen auditok célja, hogy a minőségirányítási rendszerek, az egészségügyi és biztonsági protokollok, valamint a környezetvédelmi gyakorlatok értékelését egyetlen, egységes keretbe integrálják. E kulcsfontosságú szempontok összevonásával a szervezetek racionalizálhatják a folyamataikat, csökkenthetik a felesleges elemek számát és elősegíthetik egy hatékonyabb és eredményesebb irányítási rendszer kialakítását.

Az integrált QHSE-ellenőrzések segítenek azonosítani a potenciális kockázatokat, a megfelelési problémákat és a javításra szoruló területeket a minőség, az egészségügy, a biztonság és a környezetvédelem területén. A holisztikus szemlélet lehetővé teszi a szervezetek számára a folyamatos fejlesztés kultúrájának ápolását, és biztosítja, hogy a stratégiák az általános üzleti célok eléréséhez igazodjanak. Ez a megközelítés nemcsak a szabályozási követelményeknek való megfelelést fokozza, hanem elősegíti a rugalmas és fenntartható működést is.

Összefoglalva, az integrált QHSE audit olyan stratégiai és átfogó értékelés, amely összehangolja a minőségi, egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi szempontokat, elősegítve a szervezeti kiválóság proaktív és egységes megközelítését.
Webinárium részletei:

2024. február 23.
08:30-09:30 (CET)
13:00-14:00 (IST)
15:30-16:30 (CST)

A helyek száma korlátozott!
Jelentkezzen még ma!
"Integrált QHSE audit" című webináriumunkon olyan eszközöket és technikákat adunk át Önnek, amelyekkel javíthatja az auditálási gyakorlatot. A célok közé tartoznak:

  • Korszerű auditálási megközelítés: Tanulja meg, hogyan alakíthatja át és észszerűsítheti az auditálási folyamatot a minőség, az egészségügy, a biztonság és a környezetvédelem területén a hatékonyabb értékelések érdekében.
  • Gyakorlati auditálási technikák: Sajátítsa el a kifejezetten az integrált QHSE auditok elvégzéséhez tervezett gyakorlati eszközöket és technikákat! Tökéletesítse a kritikus szempontok egységes keretben történő azonosítását, értékelését és kezelését elősegítő készségeit!
A webinárium során olyan témákkal foglalkozunk, mint:
  • Az integrált QHSE auditálás alapjai - Lássa át a minőség-, az egészség-, a biztonság- és a környezetvédelmi szempontok auditálási folyamatba történő integrálásának elveit és fontosságát!
  • Egységesített auditkeretek - Értse meg a QHSE szempontok auditálási folyamatba történő összevonásának elveit és jelentőségét!
  • Esettanulmányok Tanuljon meg esettanulmányokat vizsgálni és értelmezni, hogy gyakorlati betekintést és útmutatást kapjon az auditok sikeres végrehajtásához!
Kinek tökéletes ez a webinárium?
Ha Ön a minőségirányítás, az egészségvédelem és biztonság, valamint a környezetvédelem területén dolgozó szakember, menedzser, auditor és vezető – ez a webinárium Önnek szól! Online eseményünkön betekintést és eszközöket kap majd az auditálási folyamat ésszerűsítéséhez elősegítve ezzel a szervezeti hatékonyságot és rugalmasságot.
Ismerje meg szakértőnket
Mukhsin Safiq
QHSE vezető oktató
Vezető oktató IRCA ISO 9001 (QMS), ISO 14001 (EMS), ISO 45001 (OHSMS)
TÜV Rheinland (Indonézia)

Mukhsin Safiq, a TÜV Rheinland QHSE IRCA oktatója széleskörű ismeretekkel és dinamikus képzési szakértelemmel rendelkezik, biztosítva, hogy a résztvevők átfogó tanulási élményben részesüljenek a QHSE gyakorlatok és az auditálás terén.

Regisztráljon most

Az alábbi űrlap elküldése után e-mailben fog visszaigazolást kapni a regisztrációjáról. Kérjük, ellenőrizze a "Promóciók" vagy a "SPAM" mappákat is. Ha kérdése van írjon e-mailt a Carol.Yang@tuv.com címre (angolul).

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Csatlakozzon rendezvényeinkhez ingyenesen! A webináriumunkra való regisztrációval Ön megerősíti, hogy megkapja a webináriummal kapcsolatos visszaigazoló, emlékeztető és utólagos e-maileket a rendezvényünkkel kapcsolatban, beleértve a dokumentumokat, prezentációkat és felvételeket. Az is előfordulhat, hogy értékesítési képviselőnk felveszi Önnel a kapcsolatot az adott témával kapcsolatban.

Regisztráljon hírlevelünkre is:
Opt-In hozzájárulásával engedélyt ad arra, hogy a jövőben is rendszeresen küldjünk Önnek e-mailben információkat a TÜV Rheinland termékeiről és híreiről, illetve meghívjuk Önt a közelgő webináriumainkra.

A kiemelkedő műszaki tudás jegyében üdvözlettel,
TÜV Rheinland People & Business Assurance© TÜV Rheinland 2024
 
Back to top