Workshop gratuit în București, Iași și Sibiu, susținut de TÜV Rheinland România, dedicat organizațiilor certificate sau care intenționează a se certifica conform standardului ISO 22000:2018 sau FSSC 22000 v 5.1, IFS v7.

”Punerea în aplicare a sistemului de management al siguranței alimentului conform principiilor HACCP; orientări practice privind auditarea SMSA. PCC vs PRPO, identificare și stabilire metode de ținere sub control a pericolelor pentru siguranța alimentului”

TÜV Rheinland România are plăcerea să vă invite la un workshop privind aplicarea procedurilor bazate pe principiile HACCP, legătura dintre programele preliminare operaționale și punctele critice de control  - o abordare practică cu metode alternative în conformitate cu Comunicarea Comisiei C355/10.09.2022.

Procedurile bazate pe sistemul HACCP reprezintă o abordare sistematică pentru identificarea, evaluarea și controlul riscurilor privind siguranța alimentului. Identificarea unui PCC sau PRPO necesită o abordare logică. În acest sens, dorim să venim în sprijinul dumneavoastră cu exerciții practice privind aplicarea principiilor HACCP, identificarea corectă a PCC și PRPO și metode de auditare, astfel încât să puteți furniza dovezi eficace privind o corectă implementare a sistemului de management al siguranței alimentului.

Durată workshop: 3 ore
Întrebări și răspunsuri: 1 oră
Teaser text

Unde ne vedem?

Workshop-ul va fi organizat în localitățile București, Iași și Sibiu, conform următorului program:

 • București, 4 aprilie 2023, orele 10:00 - 14:00, Hotel Union Plaza, sala Central Meeting Room;
 • Iași, 6 aprilie 2023, orele 12:30 - 16:30, Hotel Astoria, sala Astoria;
 • Sibiu, 12 aprilie 2023, orele 10:00 - 14:00, Hotel Ramada, sala Alfa.

Subiecte abordate

În cadrul workshop-ului susținut de colega noastră Anca Bălăceanu – Senior Auditor TÜV Rheinland România, vă vom prezenta subiectele de mai jos și vom răspunde întrebărilor dvs:
 • Proceduri simplificate bazate pe sistemul HACCP
 • Ghiduri generice pentru punerea în aplicare a procedurilor bazate pe sistemul HACCP
 • Evaluarea riscului vs Analiza pericolelor și evaluarea riscurilor asociate
 • PCC vs PRPO
 • Corecții și acțiuni corective
 • Auditarea sistemului de siguranța alimentului
 • Exemple practice
 • Întrebări și răspunsuri

Expertul nostru

Anca Bălăceanu, Senior Lead auditor - TÜV Rheinland
Anca Bălăceanu are o experiența de peste 15 ani în auditarea sistemului de management al siguranței alimentului în toate sectoarele din industria alimentară. Este calificată ca auditor de terță parte pentru standardele ISO 22000 și FSSC 22000 v 5.1 și este implicată în pregătirea și instruirea viitorilor auditori interni pentru standardele ISO 22000, FSSC 22000 și IFS, promovând astfel cultura pentru siguranța alimentului și necesitatea înțelegerii și aplicării corecte a cerințelor de standard.

Formular înscriere

Pentru a vă rezerva locul la workshop-ul organizat de TÜV Rheinland România, vă rugăm completați formularul de mai jos și selectați locația preferată. Veți primi un e-mail de confirmare din partea noastră pentru data și locația selectate.

Dacă doriți să fiți informat în legătură cu evenimentele sau cursurile organizate de către noi, vă invităm să vă abonați la newsletter prin bifarea căsuței corespunzătoare, urmând să primiți un e-mail pentru confirmarea abonării.

Vă așteptăm!

Alegeți locația

Dacă aveți o întrebare specifică la care doriți să primiți răspuns pe parcursul workshop-ului, aveți posibilitatea să ne transmiteți această întrebare prin completarea câmpului de mai sus.
 
Urmăriți-ne și pe
 
© TÜV Rheinland 2023
 
Back to top